Josephine Hanse uit Kruiningen bezocht vorig jaar de winkel van de Kledingbank in Kruiningen. Dit voorjaar is de kledingactie vanuit een pand in Yerseke.
Volledig scherm
Josephine Hanse uit Kruiningen bezocht vorig jaar de winkel van de Kledingbank in Kruiningen. Dit voorjaar is de kledingactie vanuit een pand in Yerseke. © Johan Van Der Heijden

Kledingbank strijkt twee dagen neer in Yerseke

YERSEKE - Inwoners van Reimerswaal met een minimuminkomen kunnen binnenkort weer terecht in een tijdelijke winkel van de Kledingbank Zeeland. Die is deze keer niet in Kruiningen, maar in Yerseke  te vinden.

In het pand van Kees Kooijman Ongediertebeheersing aan de Kreeft mogen zo’n 300 door de gemeente uitgenodigde huishoudens volgende week dinsdag en woensdag een pakket voorjaarskleding uitzoeken. 

De kledingbank zoekt nog vrijwilligers. Wie de klanten wil helpen met kleding uitzoeken, graag knutselt met kinderen of koffie wil schenken kan zich melden bij kledingbankzeeland@gmail.com of 06-86849988.

  1. Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwedstrijd
    PREMIUM
    VIDEO

    Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwed­strijd

    KATS - ,,Ik vond die Feyenoord-tekenwedstrijd gelijk een hartstikke leuk idee”, zegt Matty Verkamman over de actie van de Kapelse wethouder Jon Herselman. De sportjournalist/schrijver/uitgever besloot ook een duit in het prijzenzakje te doen. Hij stelde een speciale editie van het binnenkort te verschijnen boek over de Europa Cup 1-finale van Feyenoord beschikbaar. Compleet met retro-shirt en handtekening van een speler naar keuze.