Josephine Hanse uit Kruiningen bezocht vorig jaar de winkel van de Kledingbank in Kruiningen. Dit voorjaar is de kledingactie vanuit een pand in Yerseke.
Volledig scherm
Josephine Hanse uit Kruiningen bezocht vorig jaar de winkel van de Kledingbank in Kruiningen. Dit voorjaar is de kledingactie vanuit een pand in Yerseke. © Johan Van Der Heijden

Kledingbank strijkt twee dagen neer in Yerseke

YERSEKE - Inwoners van Reimerswaal met een minimuminkomen kunnen binnenkort weer terecht in een tijdelijke winkel van de Kledingbank Zeeland. Die is deze keer niet in Kruiningen, maar in Yerseke  te vinden.

  1. Politie opent klopjacht in buitengebied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden
    PREMIUM

    Politie opent klopjacht in buitenge­bied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden

    NIEUWDORP - Nick de Ridder uit Arnemuiden zag gisteravond aan de Landlustweg in Nieuwdorp met eigen ogen dat iemand rondreed op zijn Yamaha crossmotor. Dezelfde motor die in mei van hem was gestolen. Hij en andere gedupeerden waarvan kort daarvoor ook motors waren gestolen belden de politie. Daarop ontstond een heuse klopjacht in het buitengebied tussen Arnemuiden, Nieuwdorp en Nieuw- en Sint Joosland en konden zeven verdachten in de kraag gevat worden voor heling.