Gert-Jan Clement van de AH in Kamperland en kinderburgemeester Mares de Regt tonen het milieuvriendelijke herbruikbare tasje.
Volledig scherm
Gert-Jan Clement van de AH in Kamperland en kinderburgemeester Mares de Regt tonen het milieuvriendelijke herbruikbare tasje. © Gemeente Noord-Beveland

Kinderburgemeester Noord-Beveland maakt tasjes tegen de plastic soup

WISSENKERKE - De Noord-Bevelandse kinderburgemeester Mares de Regt heeft zelf milieuvriendelijke tasjes ontworpen. Dinsdag overhandigde zij het eerste exemplaar aan Gert-Jan Clement van de AH in Kamperland. De tasjes worden vanaf 25 februari verkocht bij verschillende ondernemers op het eiland. De opbrengst ervan komt helemaal ten goede aan de Plastic Soup Foundation.

 1. D66-lijsttrekker Sigrid Kaag tegen schoolkinderen uit ‘Rillingen’: ‘We zijn een beetje dom hier in Den Haag’
  PREMIUM

  D66-lijsttrek­ker Sigrid Kaag tegen schoolkin­de­ren uit ‘Rillingen’: ‘We zijn een beetje dom hier in Den Haag’

  RILLAND - Nadat CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra vorige week een scheve schaats reed in het Thialfstadion, maakte zijn collega Sigrid Kaag (D66) vandaag een uitglijdertje op digitaal campagnebezoek in Rilland. Ten onrechte dacht ze in gesprek te zijn met leerlingen van een Montessorischool in ‘Rillingen’. Het geanimeerde gesprek én de excuses (‘Wij zijn een beetje dom hier in Den Haag’) maakte veel goed, maar of Kaag dat ook veel nieuwe jonge fans oplevert...?
 1. Winkeliers en horecabazen in Terneuzen zijn maatregelen zat
  Play

  Winkeliers en horecaba­zen in Terneuzen zijn maatrege­len zat

 2. Rob Jetten: Lasten van kerncentrale moeten we met zijn allen dragen
  Play

  Rob Jetten: Lasten van kerncentra­le moeten we met zijn allen dragen