Volledig scherm
Het gebouw voor KFC in Goes is al een poosje klaar. Er werd de afgelopen tijd hard gezocht naar personeel. © Ernesta Verburg

KFC in Goes gaat maandag open

update 12.25 uurGOES - De vestiging van fastfoodrestaurant KFC aan de Nansenbaan in Goes gaat maandag open. Dat meldt de restaurantmanager. ,,Vanaf 12 uur 's middags is iedereen welkom.’’

De KFC (voluit: Kentucky Fried Chicken) is onderdeel van de zogenaamde ‘foodboulevard’ in Goes-Zuid, direct aan de A58. Eerder openden daar al een McDonald’s en een Burger King. Onderkomens voor restaurant De Beren en New York Pizza komen er nog aan. De bouw van De Beren is volop bezig. 

Zowel het restaurant als de ‘drive thru’ van de KFC, dat zich richt op gefrituurde kipgerechten, is vanaf maandag dagelijks open van 11.00 uur tot middernacht. Het gaat om de tweede vestiging van de keten in Zeeland. In Middelburg, op het ZEP bij de Mortiere, zit er al één. 

De opening van de vestiging in Goes liet lang op zich wachten. Het gebouw is al een poosje klaar. KFC moest lang zoeken naar personeel. Het bedrijf wilde de afgelopen maanden niet reageren op de vraag of het daarom langer duurde voordat de vestiging open gaat.

Komende maandag is er om 11 uur eerst een officiële opening, waarbij een Goese wethouder de eerste bestelling plaatst.