Een impressie van hoe het nieuwe sportcentrum van Kapelle er uit zou kunnen gaan zien. Maar dan moet de raad nog wel akkoord gaan met de extra 2,3 miljoen euro bouwkosten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van hoe het nieuwe sportcentrum van Kapelle er uit zou kunnen gaan zien. Maar dan moet de raad nog wel akkoord gaan met de extra 2,3 miljoen euro bouwkosten. © Gemeente Kapelle

Kapelse raad zet zichzelf klem: nee tegen extra uitgave voor sporthal bijna onmogelijk

ANALYSEKAPELLE – De gemeenteraad van Kapelle zit klem. Officieel moeten de dames en heren hun goedkeuring nog geven voor de 2,3 miljoen euro die het nieuwe sportcentrum extra gaat kosten. Maar door eerdere beslissingen van diezelfde raad is er eigenlijk geen weg meer terug. Heeft de raad zichzelf schaakmat gezet?

 1. Goese staat ‘uit het niets’ hoog op VVD-lijst: ‘Ik word geen Kamerlid uit Zeeland, maar Zeeuws Kamerlid’
  PREMIUM

  Goese staat ‘uit het niets’ hoog op VVD-lijst: ‘Ik word geen Kamerlid uit Zeeland, maar Zeeuws Kamerlid’

  GOES - Volkomen uit het niets staat Jacqueline van den Hil uit Goes op de 25ste plek van de VVD-lijst voor de Tweede Kamer. Politieke ervaring heeft ze niet. Maar in de Zeeuwse zorg kennen veel mensen haar wel. Een enkeling weet misschien dat ze ooit Zeeuws schaakkampioen is geweest. Ze is bevlogen, gaat overal met hart en ziel voor en is suikertante van haar neven Tom en Daan. ,,Ik geniet ervan om dingen te doen voor andere mensen.”
 1. Fietser gewond bij ernstig ongeval bij Terneuzen
  Play

  Fietser gewond bij ernstig ongeval bij Terneuzen

 2. Mondkapjesplicht, dag één: 'Dat is even wennen'
  Play

  Mondkapjes­plicht, dag één: 'Dat is even wennen'