Een balletje trappen en ondertussen bijkletsen met John Dekker
Volledig scherm
PREMIUM
Een balletje trappen en ondertussen bijkletsen met John Dekker © John Dekker

John Dekker gaat op raamvisite

HEINKENSZAND - Als je de jongeren niet meer treft op hangplekken of bij de voetbal moet je iets anders verzinnen. John Dekker, jongerenwerker in Borsele, begint daarom met raamvisites of één op één samen een balletje trappen. Om zo toch een luisterend oor te bieden als dat nodig is. 

Raamvisite? ,,Ja”, zegt John Dekker enthousiast. ,,Dat is een een hele goede mogelijkheid om even met elkaar te praten. Via het raam met elkaar bellen of je spreekt af dat je even in de tuin komt. Dan kan je elkaar toch  in de ogen kijken. We kunnen ook afspreken op een andere plek, dat maakt niet uit.”  

  1. Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorigheid missen’
    PREMIUM

    Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorig­heid missen’

    GOES - In tien jaar tijd met tal van evenementen meer dan één miljoen euro ophalen voor de bestrijding van neuroblastoom kinderkanker. Dat is een prestatie van wereldformaat. Reden voor de gemeente Goes om de ouders van de in 2009 overleden Jayden en de andere bestuursleden van de stichting te onderscheiden met de Frans Naereboutpenning.