Jeroen Raes en Maaike Steins voor hun restaurant Rozemarijn in Maastricht.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Raes en Maaike Steins voor hun restaurant Rozemarijn in Maastricht. © Privéfoto

Jeroen nam de liefde voor de zee mee naar Maastricht

Jeroen Raes (44), geboren in Middelburg en opgegroeid in Heinkenszand, is al twaalf jaar eigenaar van restaurant Rozemarijn in Maastricht. Zo goed en kwaad als het gaat, slaat de Zeeuwse horecaman zich met vrouw Maaike Steins en drie kids door deze barre tijden heen. Tijdens de lockdown ging hij bijvoorbeeld vier weken asperges steken in Ospel. Om die vervolgens in zijn zaak te schillen, koken en mee te geven in de Take Away-bestellingen. In zijn werk zitten Zeeuwse twisten. ,,Onze visleverancier komt uit Yerseke.”

  1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
    Play

    Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

  2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
    Play

    Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes