Reinier de jonge van R&B wonen, Jan van Blarikom, burgemeester José van Egmond, bewoner Roger Gielen en Cor Muller (vlnr), vieren de officiële opening van de nieuwe locatie van Zeeuwse Gronden in Yerseke.
Volledig scherm
PREMIUM
Reinier de jonge van R&B wonen, Jan van Blarikom, burgemeester José van Egmond, bewoner Roger Gielen en Cor Muller (vlnr), vieren de officiële opening van de nieuwe locatie van Zeeuwse Gronden in Yerseke. © Marcelle Davidse

Ja, óók in Reimerswaal wonen psychiatrische patiënten

YERSEKE - Stel je voor: je hebt drie dagen op een festival rondgelopen en daarna kun je niet meer in slaap komen. ,,Zo voelt het om in een psychose te zitten”, vertelt Roger Gielen, één van de zestien bewoners van de nieuwste locatie voor psychiatrisch patiënten van Zeeuwse Gronden in Yerseke, Bosburg. Het gebouw werd in november al opgeleverd en is maandag officieel geopend. 

 1. Wat heeft de gewone Yersekenaar straks aan de ‘nieuwe’ Zanddijk?
  PREMIUM

  Wat heeft de gewone Yerseke­naar straks aan de ‘nieuwe’ Zanddijk?

  YERSEKE - Een veiligere weg en betere doorstroming van het verkeer. Dat is hét doel van het miljoenenproject om de route tussen Yerseke en de A58 aan te pakken. Drie bezorgde Yersekenaren hebben grote twijfels over de kans van slagen. Ze zijn vastberaden de uitwerking van het onlangs gekozen tracé kritisch te volgen en desnoods hun achterban te mobiliseren. Adri Boone: ,,Voor de gemiddelde Yersekenaar zie ik heel weinig verbeteringen.”
 1. Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland
  Play

  Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland

 2. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement