Volledig scherm
Het bedrijf in Rilland waar 8 mei bij een grote controle tal van gestolen goederen in beslag zijn genomen. © Joeri Wisse

Inval bij garage in Rilland: zeker 14 mensen krijgen hun gestolen spullen terug

RILLAND - Dankzij de grote inval twee weken geleden bij een garagebedrijf in Rilland, krijgen zeker veertien mensen hun gestolen spullen terug.

De politie, gemeente Reimerswaal en belasting- en milieu-inspecteurs hielden woensdag 8 mei een grote controle bij een garage op bedrijventerrein De Poort in Rilland. Tal van zaken bleken niet in orde te zijn, een groot aantal gestolen goederen werd in beslag genomen.

Van alle voertuigen (twee auto’s, twee aanhangwagens, vier buitenboordmotoren en drie fietsen) heeft de politie de rechtmatige eigenaar weten te achterhalen. Ook van een aantal andere, door de politie niet nader gespecificeerde goederen, is volgens een woordvoerder de herkomst vastgesteld. Gedeeltelijk zijn de spullen weer terug bij de eigenaren. ,,Ook bij fietsen blijkt maar weer dat het loont om aangifte van diefstal te doen.”

Bij de inval werden ook veel nieuwe auto-onderdelen in beslag genomen. De politie overlegt nog met verzekeraars over deze goederen. Er zijn nog geen aanhoudingen in deze zaak verricht. Pas als het onderzoek is afgerond, gaat de politie mensen verhoren.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement