Het televisieprogramma Opsporing Verzocht laat dinsdagavond 7 april beelden zien van vier vrouwen die in een appartementencomplex aan de Evertsenstraat in Goes inbreken.
Volledig scherm
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht laat dinsdagavond 7 april beelden zien van vier vrouwen die in een appartementencomplex aan de Evertsenstraat in Goes inbreken. © Politie

Inbrekers kwartet in Opsporing Verzocht

Goes - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht laat dinsdagavond 7 april beelden zien van vier vrouwen die in een appartementencomplex aan de Evertsenstraat in Goes inbreken. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om het viertal te vinden.

Op donderdag 29 augustus ontdekten de bewoners dat inbrekers in hun woning waren geweest. Ze hadden sieraden en geld gestolen. Daarnaast probeerde het viertal tevergeefs een zware kluis mee te nemen.

Tijdens het politieonderzoek zijn beelden opgevraagd. Het is nog niet bekend wie deze vier vrouwen zijn. De politie wil weten wie het viertal, dat hiervoor verantwoordelijk is, herkent. In een speciaal opsporingsbericht, dat dinsdagavond wordt gepubliceerd, staan foto’s van de inbreeksters.

Uitzendingen

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 7 april, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 8 april om 16.30 uur wordt de uitzending herhaald op NPO2.

 1. Emma Heesters gaat met soloplaat eerst Nederland veroveren: ‘Dat buitenlandverhaal pakken we later op’
  PREMIUM

  Emma Heesters gaat met soloplaat eerst Nederland veroveren: ‘Dat buitenland­ver­haal pakken we later op’

  Emma Heesters heeft een omgekeerde start van haar carrière. Eerst brak de 24-jarige zangeres uit ’s-Gravenpolder door op YouTube waar ze covers zingt met miljoenen volgers en een fanschare over de hele wereld tot gevolg. Ze heeft een platendeal in Amerika in haar zak. Vandaag lanceert ze daarentegen pas haar eerste solosingle – ook nog eens in het Nederlands – ‘Waar ga je heen’. ,,Eerst maar eens met mijn eigen muziek in Nederland voet aan de grond krijgen.”
 2. Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronaregels bij woonzorgcentrum in Goes
  PREMIUM

  Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronare­gels bij woonzorg­cen­trum in Goes

  GOES - De laatste wens van een echtpaar om elkaar nog één keer in Goes te zien voordat de man zou sterven, mondde woensdagavond uit in een fikse ruzie. Stichting Ambulance Wens Nederland beschuldigde woonzorgcentrum Rehoboth van onmenselijk handelen, omdat een cliënt geen afscheid mocht nemen van haar stervende man. Zorgkoepel Cedrah, waaronder Rehoboth valt, zegt dat Ambulance Wens leugens verspreidt.