Jon Herselman (links) luistert aan het begin van de verkiezingsavond nog ontspannen naar burgemeester Fons Naterop (achter de statafel). Nu is hij als informateur aan zet om een nieuwe coalitie bij elkaar te krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jon Herselman (links) luistert aan het begin van de verkiezingsavond nog ontspannen naar burgemeester Fons Naterop (achter de statafel). Nu is hij als informateur aan zet om een nieuwe coalitie bij elkaar te krijgen. © Willem Adriaansens

Herselman doet het als informateur in Kapelle niet alleen: ‘Winnaars moeten beloond worden’

KAPELLE - Iedereen heeft de uitslag van de verkiezingen even kunnen laten zakken. Ook in Kapelle. Maar hoe gaat het daar nu verder. We vragen het informateur Jon Herselman.

  1. Hoe vertel je je kind dat hijf of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Hoe vertel je je kind dat hijf of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.