Een groot deel van de woningen op Wemeldingse Sluisplateau heeft een poster achter het raam. Daarop wordt de woning te koop aangeboden wegens overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groot deel van de woningen op Wemeldingse Sluisplateau heeft een poster achter het raam. Daarop wordt de woning te koop aangeboden wegens overlast. © Willem Adriaansens

Grote onrust op Sluisplateau Wemeldinge; ‘Er gaan een keer klappen vallen’

WEMELDINGE - Er is grote onrust ontstaan op het Sluisplateau in Wemeldinge. De permanente bewoners hebben steeds meer last van toeristen en arbeidsmigranten. Vorige week moest zelfs de politie eraan te pas komen. ,,De spanningen lopen op. Als dit zo doorgaat vallen er een keer klappen."

 1. Vijf maanden cel en rijontzegging geëist tegen dronken bestuurder uit Borssele

  Vijf maanden cel en rijontzeg­ging geëist tegen dronken bestuurder uit Borssele

  MIDDELBURG - Een gevangenisstraf van vijf maanden en een rijontzegging van drie jaar. Die straf zou de rechtbank volgens officier van justitie Wilfred Suijkerbuijk aan de 65-jarige J. L. uit Borssele moeten worden opgelegd. De man wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval op 29 juli 2019 in ’s-Heerenhoek. Een motorrijder liep daarbij meerdere botbreuken in de voet op en ondervindt daar nog steeds last van.
 1. Klompenmaker Jaap uit Heinkenszand luidt de noodklok
  Play

  Klompenma­ker Jaap uit Heinkens­zand luidt de noodklok

 2. In een seconde gaat de koereiger zijn vrijheid weer tegemoet
  Play

  In een seconde gaat de koereiger zijn vrijheid weer tegemoet