Volledig scherm
De Goese Polder, hier nog met de nieuwe brede school in aanbouw, bestaat volgend jaar vijftig jaar. © Luchtfoto Willem Mieras

Goese Polder laat vijftigste verjaardag niet zomaar voorbij gaan

GOES - Het is volgend jaar vijftig jaar geleden dat de eerste inwoners van de Goese Polder de sleutel van hun huis kregen. Dat heugelijke feit willen ze in de wijk op grootse wijze vieren.

Het idee om het 50-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij te laten gaan, komt van enkele bewoners. Inmiddels hebben de Stichting Buurtwerk Goese Polder en opbouwwerker Matijs Gerrits van welzijnsorganisatie SMWO zich bij het initiatief aangesloten. Het idee leeft om van 2019 een feestelijk themajaar met allerlei activiteiten te maken.

Daar is wel de hulp van meer bewoners voor nodig. Om te peilen of er belangstelling is en eventueel ook al ideeën op te doen, wordt dinsdag 23 oktober vanaf 19.30 uur een brainstormsessie gehouden in wijkcentrum De Spinne. Het is de bedoeling dat tijdens deze avond een werkgroep wordt gevormd die de plannen verder gaat uitwerken. Matijs Gerrits neemt de coördinatie op zich.

Aanmelden voor de brainstormavond kan door een mailtje te sturen naar m.gerrits@smwo.nl.

De Goese Polder is met ongeveer zevenduizend inwoners de grootste wijk van de stad.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement