De foodplaza in Goes met onderop de foto McDonald’s, rechtsonder het pand van Kentucky Fried Chicken en in het midden daarboven de Burger King.
Volledig scherm
De foodplaza in Goes met onderop de foto McDonald’s, rechtsonder het pand van Kentucky Fried Chicken en in het midden daarboven de Burger King. © Marcelle Davidse

Goese fastfood-boulevard wordt steeds voller

GOES - Een Big Mac happen kon al sinds eind vorig jaar. Vier maanden geleden kwam daar de Whopper bij. Binnenkort komen ook de liefhebbers van kip volledig aan hun trekken op de zogeheten fastfood-boulevard in Goes.

Het gloednieuwe pand van Kentucky Fried Chicken (KFC) oogt alsof het restaurant elk moment open kan gaan. Maar volgens een woordvoerder moeten de fans nog even geduld hebben. ,,Er moeten nog wat laatste afbouwwerkzaamheden worden verricht”, laat hij weten. Een openingsdatum moet nog worden geprikt.

Met de komst van de KFC is het ‘foodcourt’ - door sommige Goesenaren gekscherend de ‘obesitas-boulevard’ genoemd - bij de nieuwe afslag van de A58 nog niet vol. Een Beren-restaurant en een vestiging van New York Pizza volgen nog.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement