Volledig scherm
PREMIUM
Marten van den Boomgaard (rechts) aan tafel naast dokter Jan Pol (tweede van links)tijdens de laatste uitzending van 'In de voetsporen van dokter Pol'. © -

Goese dierenarts wint RTL-programma Dokter Pol maar gaat niet in Amerika werken

GOES - De Goese dierenarts Marten van den Boomgaard heeft het RTL-programma ‘In de voetsporen van Dokter Pol’ gewonnen. Toch gaat hij niet, zoals de bedoeling was, naar Amerika om in de praktijk van de beroemde dierenarts aan de slag te gaan.

Vanuit zijn vakantie-adres in Australië laat Van den Boomgaard weten het ‘een geweldig compliment’ te vinden dat hij als winnaar uit de bus is gekomen. ,,Maar toch heb ik besloten om niet naar de VS te gaan. Ik blijf hier!"

Volgens de Goese dierenarts zijn er in de periode waarin de televisieserie werd opgenomen onverwachte en ingrijpende dingen in zijn familieleven gebeurd. ,,Daardoor is het voor mij belangrijk om dicht bij mijn naasten te zijn en te blijven. Daarom heb ik ervoor gekozen om in Nederland te blijven en op dit moment niet bij Dr. Pol te gaan werken. Een moeilijk, maar afgewogen besluit. De beweegredenen hierachter wil ik verder graag privé houden en ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement