Jan Bas Aertssen (links) verwerkt de toegankelijkheidsscore van C&A op de Ongehinderd-app. Wethouder André van der Reest kijkt toe terwijl Ilze Abramsen (rechts in rolstoel) ook haar score invult.
Volledig scherm
Jan Bas Aertssen (links) verwerkt de toegankelijkheidsscore van C&A op de Ongehinderd-app. Wethouder André van der Reest kijkt toe terwijl Ilze Abramsen (rechts in rolstoel) ook haar score invult. © Johan van der Heijden

Goes wint landelijke Ongehinderd Testdag

GOES - Goes is als winnaar uit de bus gekomen van de landelijke Ongehinderd Testdag. Daarbij wordt de toegankelijkheid van publieke locaties voor mensen met een beperking beoordeeld. Goes heeft dat woensdag het beste gedaan van de 89 deelnemende gemeenten.

Volgens Ongehinderd stak Goes er dit keer met kop en schouders bovenuit. Het Bevelandse keuringsteam kwam met de meeste beoordelingen, ten tijde van het kenbaar maken van de uitslag waren dat er al 51. Al die beoordelingen, met daarbij natuurlijk ook die van de andere deelnemende gemeenten, worden verwerkt in de Ongehinderd-app.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Uitvaartverzorgster Caroline Giltay ook met brok in haar keel bij eenzaam afscheid
    PREMIUM
    vitaal beroep

    Uitvaart­ver­zorg­ster Caroline Giltay ook met brok in haar keel bij eenzaam afscheid

    Van leerkrachten en zorgmedewerkers tot netwerkbeheerders, vakkenvullers en vuilnismannen, ze hebben in deze coronacrisis ineens allemaal een ‘vitaal beroep’: een baan die de samenleving draaiende houdt in barre tijden. Wie zijn deze onmisbare mensen? De PZC belicht hen de komende tijd. Vandaag: Caroline Giltay uit Lewedorp, die als zzp’er ondernemers ondersteunt in de uitvaartverzorging.