Volledig scherm
Claes Iversen © Shody Careman

Goes Marketing strikt couturier Iversen en presenteert nieuwe evenementen

GOES - Goes krijgt er dit jaar twee nieuwe evenementen uit: de Kade Parade en het Vegenement. Verder is de bekende couturier Claes Iversen gestrikt om tijdens het evenement Goes Couture zijn najaarscollectie te presenteren.

Dat heeft de Stichting Goes Marketing woensdag bekendgemaakt. In brasserie Katoen werd het evenementenprogramma voor 2018 gepresenteerd. Tom de Koning van Goes Marketing zegt trots te zijn op de komst van Iversen. De al jaren in Nederland wonende Deen is volgens hem één van de favoriete ontwerpers van koningin Máxima. Zijn komst onderstreept volgens De Koning dat Goes dé modestad van Zeeland is. ,,Het evenement Goes Couture heeft vooral een enorme marketingwaarde'', zegt hij. ,,Vorig jaar hebben onder meer Goedemorgen Nederland en de Telegraaf er aandacht aan besteed.'' Eerder maakten de bekende couturiers Addy van den Krommenacker en Ronald Kolk al hun opwachting in Goes.

Kade Parade

Het nieuwe evenement Kade Parade is een initiatief van de winkels HoneyPie en LUX. Goes Marketing is aangehaakt. Tom de Koning is er blij mee. ,,We hadden al langer de wens om weer iets aan de Kade te doen.'' Het wordt een tweedaags evenement, op 14 en 15 juli, dat een sportief en muzikaal karakter krijgt. Aan de exacte invulling wordt nog gewerkt. Op de koopzondag 29 april vindt op de Markt het Vegenement plaats. Dat staat in het teken van vegetarisch eten.

Volledig scherm
De Goese kaden staan op 14 en 15 juli in het teken van het nieuwe evenement Kade Parade. © Google streetview

Op het programma staan verder bekende evenementen als de Vriendinnendag, Goes Kinderstad, GoesC en Festival De Veste. Inmiddels is ook duidelijk dat het evenement De Veste Verlicht - dat vorig jaar een groot succes was - in 2019 terugkeert. ,,Wij hebben in Goes niet één groot mega-evenement, zoals bijvoorbeeld Film by the Sea'', zegt De Koning. ,,Dat willen we ook niet. Bij ons is van mei tot en met september elk weekend iets te doen.''

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement