Het bruggetje voor langzaam verkeer tussen de wijken Riethoek (links) en Oostmolenpark (rechts). Op de achtergrond, achter de singel met hoge bomen ligt de twee hectare grond die Goes heeft gekocht voor woningbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bruggetje voor langzaam verkeer tussen de wijken Riethoek (links) en Oostmolenpark (rechts). Op de achtergrond, achter de singel met hoge bomen ligt de twee hectare grond die Goes heeft gekocht voor woningbouw. © Google Streetview

Goes koopt twee hectare grond voor woningbouw bij Kloetinge

KLOETINGE - De bouwwoede in Goes is voorlopig nog niet geluwd. Terwijl nieuwbouwwijken Aria, Mannee en Goese Diep langzaam maar zeker hun voltooiing naderen, smeedt de gemeente een plan voor een nieuwe uitbreidingswijk aan de oostkant van de stad, op het grondgebied van Kloetinge.

 1. Wintertijd: extra werk voor klokkenmaker Anthoni, slecht nieuws voor overstekende dieren
  PREMIUM

  Wintertijd: extra werk voor klokkenma­ker Anthoni, slecht nieuws voor oversteken­de dieren

  OVEZANDE - Vannacht is het weer zover: de klok gaat een uur terug en de wintertijd gaat in. Een extra uurtje feesten in de kroeg zit er dit jaar niet in. Wel mogen we onszelf morgenochtend een keertje meer omdraaien. De nacht duurt immers een uur langer. Het verzetten van de klok heeft ook de nodige gevolgen: voor klokkenmaker Anthoni, voor automobilisten en voor overstekende dieren bijvoorbeeld.
 1. William pakt uit met Halloween
  Play

  William pakt uit met Halloween

 2. Dominee Leo bakt oliebollen voor Bruinisse
  Play

  Dominee Leo bakt oliebollen voor Bruinisse