Het bruggetje voor langzaam verkeer tussen de wijken Riethoek (links) en Oostmolenpark (rechts). Op de achtergrond, achter de singel met hoge bomen ligt de twee hectare grond die Goes heeft gekocht voor woningbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bruggetje voor langzaam verkeer tussen de wijken Riethoek (links) en Oostmolenpark (rechts). Op de achtergrond, achter de singel met hoge bomen ligt de twee hectare grond die Goes heeft gekocht voor woningbouw. © Google Streetview

Goes koopt twee hectare grond voor woningbouw bij Kloetinge

KLOETINGE - De bouwwoede in Goes is voorlopig nog niet geluwd. Terwijl nieuwbouwwijken Aria, Mannee en Goese Diep langzaam maar zeker hun voltooiing naderen, smeedt de gemeente een plan voor een nieuwe uitbreidingswijk aan de oostkant van de stad, op het grondgebied van Kloetinge.

 1. Kleinschalig wonen is uit: ‘s Heeren Loo bouwt drie centrale woonparken voor mensen met beperkingen
  PREMIUM

  Kleinscha­lig wonen is uit: ‘s Heeren Loo bouwt drie centrale woonparken voor mensen met beperkin­gen

  VLISSINGEN - Zorginstelling 's Heeren Loo wil voor Zeeland drie centrale wooncomplexen bouwen voor elk 75 tot 100 cliënten. De zorginstelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking keert terug van het kleinschalig wonen in woningen in wijken. De complexen komen in Vlissingen, Middelburg en Goes. ‘s Heeren Loo hoopt dat er eind 2023 gewoond kan worden.
 1. Stilte in dierenasiel Goes: maar hoe is dat na de lockdown?
  Play

  Stilte in dieren­asiel Goes: maar hoe is dat na de lockdown?

 2. Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging
  Play

  Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging