Het Oude Manhuis in Goes, gezien vanuit de Manhuistuin. Bij de verbouwing tot hotel verandert bijna niet aan het uiterlijk. In het dak komen klassieke dakramen, om de kamers van voldoende daglicht te kunnen voorzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Oude Manhuis in Goes, gezien vanuit de Manhuistuin. Bij de verbouwing tot hotel verandert bijna niet aan het uiterlijk. In het dak komen klassieke dakramen, om de kamers van voldoende daglicht te kunnen voorzien. © Willem Mieras

Goes is met ‘boutique hotel Rijks’ volgend jaar veertig luxe hotelkamers rijker

GOES - De plannen voor de verbouwing van het Oude Manhuis in Goes zijn klaar. In het 17e-eeuwse monumentenpand komen 35 kamers en 5 luxe suites. De verbouwing begint volgend jaar. Als alles meezit, opent ‘boutique hotel Rijks’ zomer 2020 haar deuren.

0 reacties

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.