De winkelstraat in Heinkenszand
Volledig scherm
De winkelstraat in Heinkenszand © Melita Lanting

Gezocht: een mening over Heinkenszand

HEINKENSZAND - Wat vinden mensen eigenlijk van Heinkenszand? Is het gezellig genoeg? Groen genoeg? En wat kan beter? De werkgroep Imago van Heinkenszand heeft een enquête onder de inwoners van Borsele uitgezet.

,,We willen weten hoe mensen naar Heinkenszand kijken", zegt Jasper Boonman, werkgroeplid. In Heinkenszand loopt al een tijd het project Borsele2030. Een project waarbij inwoners meedenken over de toekomst van hun dorp. Dit project is nieuw leven ingeblazen en daarom is de werkgroep Imago gestart met de enquête. Mensen wordt gevraagd antwoorden te geven op verschillende stellingen zoals: Heinkenszand heeft karakter,  Heinkenszand is een dorp dat voldoende bereikbaar is of Heinkenszand heeft genoeg mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. 

Online enquête 

De werkgroep krijgt ondersteuning van een professioneel bureau bij het trekken van conclusies. ,,Het is de bedoeling dat we straks een basis, een fundament hebben waar we verder mee aan de slag kunnen", zegt Boonman. De enquête kan online ingevuld worden en is te vinden op de site en facebookpagina van de dorpsraad.