Volledig scherm
© Guido van der Heijden

Gezin raakt gewond na ongeval op de Deltaweg in Goes

GOES - Drie personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Deltaweg vlakbij Goes. Hun voertuig raakte rond 02.05 uur door onbekende oorzaak van de weg.

De drie inzittenden behoren tot hetzelfde gezin. Waarschijnlijk is de bestuurder van de auto, een 47-jarige vrouw uit Goes, tijdens het rijden in slaap gevallen. De auto is daardoor door de berm heen gereden en kwam uiteindelijk in de sloot langs de Katseveerweg tot stilstand. De auto lag gedeeltelijk onder water.

Gewond
De brandweer moest helpen de gewonden, een vader, moeder en hun dochter, uit het voertuig te krijgen. Het gezin raakte niet bekneld, maar moest wel met ambulances naar het ziekenhuis worden gebracht. De vrouw klaagde over pijn in haar rug. Vermoedelijk heeft ze een gebroken ruggenwervel opgelopen. De man heeft wat kneuzingen opgelopen en hun dochter is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

Onderzoek
De politie heeft de auto van het gezin in beslag genomen in verband met het letsel dat de familieleden hebben opgelopen.