Volledig scherm
© HV Zeeland

Gewonden bij frontale botsing in Colijnsplaat

UpdateCOLIJNSPLAAT – Bij een frontale botsing op de Noordlangeweg in Colijnsplaat zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt.

De hulpdiensten werden rond 08.40 uur opgeroepen voor het ongeval dat plaats vond in de buurt van de Colijnsplaatseweg. Naast twee ambulances werd ook de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Dit bleek ter plaatse niet het geval. De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeluk.

Over de toedracht van de botsing is nog weinig bekend, mogelijk is één van de voertuigen in de berm geraakt en heeft de bestuurder teveel tegengestuurd waardoor hij op het andere voertuig botste. De betrokken voertuigen staan frontaal tegen elkaar aan. Eén van de voertuigen had ook een aanhanger achter zijn auto waar een derde auto’s tegenaan is gereden.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Dit onderzoek was rond 11.15 uur afgerond. Hierna is de ravage opgeruimd en de weg weer vrijgegeven.

Volledig scherm
© Mechteld Jansen
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ondergronds leggen van stroomkabels bij Krabbendijke kost minimaal 40 miljoen
    PREMIUM

    Onder­gronds leggen van stroomka­bels bij Krabbendij­ke kost minimaal 40 miljoen

    KRABBENDIJKE - Het onder de grond leggen van de bestaande 380kV-hoogspanningslijn bij Krabbendijke gaat tussen de 40 en 60 miljoen euro kosten. De goedkoopste optie volgt grofweg de route van de huidige kabels, de duurste variant gaat met een grote boog om het dorp en loopt zelfs deels langs de A58. De derde route, die ook ten zuiden van het dorp loopt, zal zo'n 55 miljoen kosten, zo is vandaag bekend geworden.