Volledig scherm
© GinoPress

Gewonde bij ongeval op A58 bij Rilland

RILLAND - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Rilland is vanmiddag een gewonde gevallen. Een taxibusje botste waarschijnlijk achterop een personenauto. De bestuurder van het taxibusje is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde kort na vijf uur op de baan richting Bergen op Zoom. Beide voertuigen zijn in de middenberm tegen de middengeleider tot stilstand gekomen. De linkerrijstrook werd afgesloten. Daardoor ontstond een flinke file.

De bestuurder van de personenauto is ter plaatse gecontroleerd door het personeel van een andere ambulance, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Familieleden van van verongelukte fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    Familiele­den van van verongeluk­te fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    MIDDELBURG - Met een grote foto onder zijn arm komt Bas Wolferts de rechtbank in Middelburg binnen. Het verliefde stel op de foto is zijn 33-jarige schoonzus Alice Dessi uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend Miki Trpkovski. Ze zaten in de nacht van 28 oktober 2018 samen op een fiets toen ze bij het oversteken van de Van de Spiegelstraat in Goes werden aangereden door een auto. Ze overleefden de klap niet.