Volledig scherm
© GinoPress

Gewonde bij ongeval op A58 bij Rilland

RILLAND - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Rilland is vanmiddag een gewonde gevallen. Een taxibusje botste waarschijnlijk achterop een personenauto. De bestuurder van het taxibusje is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde kort na vijf uur op de baan richting Bergen op Zoom. Beide voertuigen zijn in de middenberm tegen de middengeleider tot stilstand gekomen. De linkerrijstrook werd afgesloten. Daardoor ontstond een flinke file.

De bestuurder van de personenauto is ter plaatse gecontroleerd door het personeel van een andere ambulance, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ISD geëist voor incidentje op Stationsplein in Goes

    ISD geëist voor incidentje op Stations­plein in Goes

    MIDDELBURG - Eigenlijk was het die 15e juni gewoon een vervelend incidentje, daar op het Stationsplein in Goes. Maar dat kleine incidentje was voldoende voor het Openbaar Ministerie om de ISD-maatregel tegen de 56-jarige Haarlemmer H. van der S. te eisen. Van der S. was op weg naar Vlissingen, stapte uit in Goes en babbelde wat met een paar mannen die daar stonden. Het ging over voetbal. Van der S. haalde een bal uit zijn tas, zag dat die wegrolde en schopte die in de richting van de scootmobiel van een van de drie mannen. Een lampje raakte beschadigd, de mannen wilden geld zien en omdat hij niet kon of wilde betalen en namen ze zijn tas in beslag. Van der S., met de nodige drank op, werd boos en zou tegen een been van een van de mannen hebben geschopt. Binnen de kortste keren stond de politie voor zijn neus en zit hij sindsdien achter de tralies. Mede door de talloze geflopte hulptrajecten, zijn weigering om mee te werken aan reclasseringstoezicht en het risico van een mislukte voorwaardelijke straf restte de officier niets anders dan een onvoorwaardelijke ISD-maatregel te eisen.