Volledig scherm
De auto reed door het hek langs de spoorlijn. © HV Zeeland

Gewonde bij ongeluk Nieuwdorp

UpdateNIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Europaweg Noord bij Nieuwdorp is vanochtend een automobilist gewond geraakt.

Bij de spoorwegovergang bij de Finlandweg wilde een vrachtwagenchauffeur linksaf slaan. Hij zag daarbij een personenauto over het hoofd. De auto kwam vervolgens via de berm en een fietspad tegen een elektriciteitskast tot stilstand. In de tussentijd reed de auto ook nog door het hek dat langs de spoorlijn staat. Zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen.

In eerste instantie werd de gewonde man behandeld door een rapid responder van de ambulancedienst maar later werd toch ook nog een ambulanceteam opgeroepen om hem naar het ziekenhuis te brengen. Bergingsbedrijf De Moor heeft de personenauto rond 09.40 uur getakeld. Agenten hebben van de vrachtwagenchauffeur een verklaring opgenomen. De vrachtauto had schade aan de voorzijde.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”