De Jager Detachering in Rilland.
Volledig scherm
PREMIUM
De Jager Detachering in Rilland. © Johan Van Der Heijden

Gemengde reacties in Rilland op plannen voor meer slaapplaatsen arbeidsmigranten

RILLAND - Rilland lijkt verdeeld te zijn over de uitbreidingsplannen van De Jager Detachering. Dat wil van 200 naar 300 slaapplaatsen in het voormalige klooster. Bewoners ervaren nu nauwelijks overlast. Een minderheid vreest daar straks wel voor. En heeft bezwaar gemaakt tegen de plannen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ernesto (24) zat halfuur vast op 65 meter hoogte in kermisattractie Goes: ‘Bang? Totaal niet!’
  video / update 15.30 uur

  Ernesto (24) zat halfuur vast op 65 meter hoogte in kermisat­trac­tie Goes: ‘Bang? Totaal niet!’

  GOES - Meer dan een halfuur zat Ernesto Vermeule zaterdagavond vast in een gondel van een kermisattractie in Goes op liefst 65 meter hoogte. De Airborne, de grootste booster ter wereld, stopte er plots mee. Maar bang was de 24-jarige inwoner van Arnemuiden totaal niet. ,,We hebben genoten van het uitzicht. Er was geen sprake van paniek, iedereen bleef heel rustig.”
 2. Zeeuwse overheden leggen zich neer bij stroomkabel door het Veerse Meer

  Zeeuwse overheden leggen zich neer bij stroomka­bel door het Veerse Meer

  MIDDELBURG - Boeren, grondeigenaren en natuurbeschermers voelen er niks voor, maar de provincie en belanghebbende gemeenten kiezen toch voor een stroomkabel dwars door het Veerse Meer. Het tracé is één van de drie routes die het Rijk overweegt om stroom van het toekomstige windpark IJmuiden Ver naar het hoogspanningsstation in Borssele te transporteren. Van de drie blijkt de route door het Veerse Meer het goedkoopst en technisch de minst moeilijke.