Glas-in-lood in allerlei soorten en maten. Tot 21 februari is de expositie van Plony de Vette te bewonderen in het gemeentehuis van Kapelle.
Volledig scherm
Glas-in-lood in allerlei soorten en maten. Tot 21 februari is de expositie van Plony de Vette te bewonderen in het gemeentehuis van Kapelle. © Marcelle Davidse

Gemeentehuis Kapelle is gevuld met glas-in-lood

KAPELLE - Het is weer eens wat anders voor de bezoekers van het Kapelse gemeentehuis. In plaats  van de gebruikelijke schilderijen en foto's worden er nu glas-in-lood-werken geëxposeerd.

 1. Kleinschalig wonen is uit: ‘s Heeren Loo bouwt drie centrale woonparken voor mensen met beperkingen
  PREMIUM

  Kleinscha­lig wonen is uit: ‘s Heeren Loo bouwt drie centrale woonparken voor mensen met beperkin­gen

  VLISSINGEN - Zorginstelling 's Heeren Loo wil voor Zeeland drie centrale wooncomplexen bouwen voor elk 75 tot 100 cliënten. De zorginstelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking keert terug van het kleinschalig wonen in woningen in wijken. De complexen komen in Vlissingen, Middelburg en Goes. ‘s Heeren Loo hoopt dat er eind 2023 gewoond kan worden.
 2. Gast&Hof opent nieuwe ‘huiskamer’ in Krabbendijke: ‘Juist tijdens de lockdown zijn wij nodig’
  PREMIUM

  Gast&Hof opent nieuwe ‘huiskamer’ in Krabbendij­ke: ‘Juist tijdens de lockdown zijn wij nodig’

  KRABBENDIJKE - ,,We hebben vandaag gesjoeld -Nico heeft gewonnen-, we hebben het over de spreekwoorden gehad en nu zijn we met een muziekquiz op de Braintrainer bezig!” Het is duidelijk: Conny van Iwaarden voelt zich als een vis in het water op de nieuwste locatie van Gast&Hof van Ter Weel in Krabbendijke. ,,Ik ging altijd naar Kruiningen, maar ik kom hier vandaan. Dus dit is veel makkelijker.”
 1. Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle
  Play

  Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle

 2. 'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'
  Play

  'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'