Janine Witsel (rechts) proost met klanten op de opening van haar nieuwe kapsalon in Vlake.
Volledig scherm
PREMIUM
Janine Witsel (rechts) proost met klanten op de opening van haar nieuwe kapsalon in Vlake. © Johan van der Heijden

Gehucht heeft na theetuin nu ook kapsalon. ‘Vlake ligt eigenlijk heel centraal’

VLAKE - Het is feest in Vlake. Het gehucht langs het Kanaal door Zuid-Beveland is na de theetuin van Zorghoeve Seqoiahof een middenstander rijker: Janine’s Hairstyling.

Vanaf deze week is de kapsalon vier dagen per week geopend. Eigenaresse en enig medewerkster Janine Witsel hoeft het hopelijk niet alleen van de Vlakenaren te hebben. ,,Er wonen hier denk ik zo’n dertig mensen”,  zegt ze na alle buren met elkaar te hebben opgeteld. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorigheid missen’
    PREMIUM

    Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorig­heid missen’

    GOES - In tien jaar tijd met tal van evenementen meer dan één miljoen euro ophalen voor de bestrijding van neuroblastoom kinderkanker. Dat is een prestatie van wereldformaat. Reden voor de gemeente Goes om de ouders van de in 2009 overleden Jayden en de andere bestuursleden van de stichting te onderscheiden met de Frans Naereboutpenning.