De ijsbaan op de Grote Markt in Goes was afgelopen winter één dagdeel gereserveerd voor slechtziende kinderen. Zhou Chen van der Beek (links) en Kim Kreeft (rechts) genoten toen van het schaatsen met lotgenoten.
Volledig scherm
PREMIUM
De ijsbaan op de Grote Markt in Goes was afgelopen winter één dagdeel gereserveerd voor slechtziende kinderen. Zhou Chen van der Beek (links) en Kim Kreeft (rechts) genoten toen van het schaatsen met lotgenoten. © Marcelle Davidse

Geen schaatsbaan op de Grote Markt in Goes, maar met kerst wél in Zierikzee

GOES - In Goes komt dit jaar geen ijsbaan. Na drie jaar schaatspret op de Grote Markt trekt de stichting Zeeland houdt van Schaatsen de stekker eruit. In Zierikzee komt er weer wel een baan, maar dan met kerst in plaats van het voorjaar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronaregels bij woonzorgcentrum in Goes
    PREMIUM

    Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronare­gels bij woonzorg­cen­trum in Goes

    GOES - De laatste wens van een echtpaar om elkaar nog één keer in Goes te zien voordat de man zou sterven, mondde woensdagavond uit in een fikse ruzie. Stichting Ambulance Wens Nederland beschuldigde woonzorgcentrum Rehoboth van onmenselijk handelen, omdat een cliënt geen afscheid mocht nemen van haar stervende man. Zorgkoepel Cedrah, waaronder Rehoboth valt, zegt dat Ambulance Wens leugens verspreidt.