Muziekvereniging Apollo uit Wissenkerke kwam met het idee en de tekening van een gebouw op het Aldi-terrein in Wissenkerke. Zoals de plannen nu zijn trekt Apollo straks juist niet in de MFA maar krijgt het de sleutel van het oude dorpshuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Muziekvereniging Apollo uit Wissenkerke kwam met het idee en de tekening van een gebouw op het Aldi-terrein in Wissenkerke. Zoals de plannen nu zijn trekt Apollo straks juist niet in de MFA maar krijgt het de sleutel van het oude dorpshuis. © Izaäk Verkeste

Geen plaats voor initiatiefnemer Apollo in nieuw MFA Wissenkerke

WISSENKERKE - Er staat een hoop op stapel voor Wissenkerke. Een nieuw dorpshuis, een nieuwe raadszaal en een aantal nieuwe appartementen. Die komen samen in een multifunctionele accommodatie op het voormalige Aldi-terrein. Het oorspronkelijke plan komt van muziekvereniging Apollo, dat zelf uit mag wijken naar het oude dorpshuis. 

 1. Corona-snelteststraat Wemeldinge draait op volle toeren: ‘Ze doen wat ze beloven’
  PREMIUM

  Corona-sneltest­straat Wemeldinge draait op volle toeren: ‘Ze doen wat ze beloven’

  WEMELDINGE - ,,Dit is keurig geregeld allemaal.” Yersekenaar Cor Poppe is tevreden over de corona-snelteststraat in Wemeldinge. Vanmiddag liet hij zich testen. ,,Ik heb me aangemeld via de website. Daar vul je een tijd in en dan krijg je netjes een bevestiging. Op de aangegeven tijd rijd je er naartoe en dan ben je gelijk aan de beurt. Een goeie twintig minuten later rijd je alweer weg. Met de uitslag op zak.”
 1. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland

 2. 20 vragen aan: veldrijdsters Lindy en Shirin van Anrooij
  Play

  20 vragen aan: veldrijd­sters Lindy en Shirin van Anrooij