Bij Ter Weel in Krabbendijke is een nieuwe dagbesteding opgestart. Activiteitenbegeleidster Laurette Witte speelt met de deelnemers een muziekquiz op de Braintrainer. Conny van Iwaarden (rechts) was al vaste klant bij Gast&Hof in Kruiningen en is blij dat ze nu op haar eigen dorp terecht kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Ter Weel in Krabbendijke is een nieuwe dagbesteding opgestart. Activiteitenbegeleidster Laurette Witte speelt met de deelnemers een muziekquiz op de Braintrainer. Conny van Iwaarden (rechts) was al vaste klant bij Gast&Hof in Kruiningen en is blij dat ze nu op haar eigen dorp terecht kan. © Marcelle Davidse

Gast&Hof opent nieuwe ‘huiskamer’ in Krabbendijke: ‘Juist tijdens de lockdown zijn wij nodig’

KRABBENDIJKE - ,,We hebben vandaag gesjoeld -Nico heeft gewonnen-, we hebben het over de spreekwoorden gehad en nu zijn we met een muziekquiz op de Braintrainer bezig!” Het is duidelijk: Conny van Iwaarden voelt zich als een vis in het water op de nieuwste locatie van Gast&Hof van Ter Weel in Krabbendijke. ,,Ik ging altijd naar Kruiningen, maar ik kom hier vandaan. Dus dit is veel makkelijker.”

  1. Shoppen kan niet, dan maar aan de wandel!
    Play

    Shoppen kan niet, dan maar aan de wandel!

  2. Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen
    Play

    Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen