Volledig scherm
© Melita Lanting

Fractie OPA tegen tweede super in Heinkenszand

HEINKENSZAND - De fractie van OPA in Borsele wil geen tweede supermarkt aan de Stenevate in Heinkenszand. De fractie dient donderdag tijdens de raadsvergadering een motie in waarin het college gevraagd wordt het voorstel in te trekken.  

OPA wil voorkomen dat kleine buurtsupers, waar volgens de fractie veel ouderen van afhankelijk zijn, de dupe worden. Ook de verkeersveiligheid aan de Stenevate is in het geding als daar een tweede super komt. Volgens OPA zijn ook omwonenden niet of nauwelijks betrokken bij de plannen. Daarom stelt de fractie voor het voorstel in te trekken en te heroverwegen.

  1. Klachten Poelbos Goes zijn nu dromen

    Klachten Poelbos Goes zijn nu dromen

    'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Eén punt keerde steeds maar terug op de agenda's van de dorpsraadsvergaderingen in 's-Heer Hendrikskinderen en 's-Heer Arendskerke: het Poelbos. Dan ging het over de slechte staat van de paden, de woekerende begroeiing of de sociale onveiligheid. Een riedeltje wat zich herhaalde. Tot de dorpsraden het anders aanpakten en de boel omdraaiden. De klachten werden dromen, uitgewerkt tijdens een bijeenkomst woensdag in het Heer Hendrikhuis.