Johan Roelse geeft uitleg over de oester aan de vlogsters (vlnr) Priya Badeloe, Anne- Marie Otter, Helena Smit en Jesca Versteegh, geheel rechts Alex van Houten, salesmanager van Aqua Triton Mossel.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Roelse geeft uitleg over de oester aan de vlogsters (vlnr) Priya Badeloe, Anne- Marie Otter, Helena Smit en Jesca Versteegh, geheel rechts Alex van Houten, salesmanager van Aqua Triton Mossel. © Johan van der Heijden

Foodbloggers uit de Randstad kijken hun ogen uit in Yerseke. ‘Ik was een beetje huiverig of ik zo'n rauwe oester lekker zou vinden.’

YERSEKE - De camera’s van Helena, Jesca, Priya en Anne-Marie draaiden overuren. Deze vier dames kregen woensdag een rondleiding door Yerseke om inspiratie op te doen voor hun foodblogs en culinaire reizen.

  1. Avondje seksmoppen in Goes
    PREMIUM

    Avondje seksmoppen in Goes

    GOES - Met het optreden van Ton Kas in Goes kwam er vrijdagavond een einde aan een ‘week van de lach’ in de Zeeuwse theaters. Peter Pannekoek trok volle zalen in Middelburg met een tweetal try-outs van zijn oudejaarsconference ‘Nieuw bloed’ en ook voor de shows van Marc-Marie Huijbregts (afgelopen woensdag in Rilland) en Martijn Kardol (vrijdag in Ritthem) werden bijna alle kaarten verkocht. En vrijdagavond sloot Ton Kas de week in eigen stijl af in een goedgevuld Theater de Mythe in Goes.