Volledig scherm
De huidige winkel van Profile in Goes. © Google Streetview

Fietswinkel Profile verhuist naar voormalig pand van Action in Goes

GOES - Het voormalige pand van de Action aan de Houttuinen in Goes krijgt weer invulling. Fietswinkel Profile Goes hoopt het volgende zomer te betrekken.

De fietswinkel zit nu nog op de hoek van de J.A. van de Goeskade en de Zaagmolenstraat. ,,Het grote voordeel van het pand waar we nu naartoe gaan is dat het gelijkvloers is'', zegt eigenaresse Mirjam Klaassen. Nu zitten de winkel en werkplaats nog in een pand met een verdieping. Het toekomstige onderkomen is bovendien een stukje groter.

Stoep

Dat pal voor de huidige winkel een fietstunnel komt (onder de Ringbaan door) speelt ook een  rol in het besluit om een paar honderd meter verderop te gaan zitten. ,,Er komt een dam rondom de winkel te liggen'', legt Klaassen uit. ,,Ook ligt de straat straks lager dan de stoep, waardoor het voor klanten moeilijker wordt om bij de ingang te komen.''

De eigenaresse is blij dat ze op een steenworp afstand een alternatief heeft gevonden. ,,Dat is gemakkelijk voor de klanten.'' Klaassen denkt volgende zomer de overstap te maken. Er moet eerst nog worden verbouwd.

Dierenwinkel

Het pand nabij het Molenplein staat leeg sinds de Action ruim een jaar geleden naar het voormalige onderkomen van de V&D in de Goese binnenstad verhuisde. Onlangs werd ook bekend dat de dierenwinkel aan de Houttuinen vertrekt. Die vestigt zich op termijn in het pand op bedrijventerrein Klein Frankrijk waarin nu nog Autobedrijf Van der Vliet zit.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement