Hek nieuwe hek is minder makkelijk te verplaatsen. Op het moment dat de foto werd gemaakt, was het door een boer die op het land moest werken opengezet. Tijdens de werkzaamheden voor TenneT is het dicht.
Volledig scherm
Hek nieuwe hek is minder makkelijk te verplaatsen. Op het moment dat de foto werd gemaakt, was het door een boer die op het land moest werken opengezet. Tijdens de werkzaamheden voor TenneT is het dicht. © Joeri Wisse

Fietsers negeren afsluiting van weg tussen Heinkenszand en Goes en gooien hekken in de sloot

‘S-HEER ABTSKERKE  - Lang niet iedereen houdt zich aan de verplichte omleiding voor fietsverkeer tussen Heinkenszand en Goes. De kortste route, via de Bimmelsweg, mag vanwege de aanleg van de 380kV-lijn niet gebruikt worden door fietsers. Aannemer BAM Infra sluit de weg nu af met een hekwerk. Ook wordt de afsluiting verlengd tot mei 2021.

 1. Corona-snelteststraat Wemeldinge draait op volle toeren: ‘Ze doen wat ze beloven’
  PREMIUM

  Corona-sneltest­straat Wemeldinge draait op volle toeren: ‘Ze doen wat ze beloven’

  WEMELDINGE - ,,Dit is keurig geregeld allemaal.” Yersekenaar Cor Poppe is tevreden over de corona-snelteststraat in Wemeldinge. Vanmiddag liet hij zich testen. ,,Ik heb me aangemeld via de website. Daar vul je een tijd in en dan krijg je netjes een bevestiging. Op de aangegeven tijd rijd je er naartoe en dan ben je gelijk aan de beurt. Een goeie twintig minuten later rijd je alweer weg. Met de uitslag op zak.”
 1. Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbalteam
  Play

  Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbal­team

 2. Mantelzorgers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld
  Play

  Mantelzor­gers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld