Joep Molenaar van groep 1 van de Juliana van Stolbergschool zet de Fiep-bus nog even in de juiste versnelling. De bus stond een dag lang bij Lectori ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de boekhandel.
Volledig scherm
PREMIUM
Joep Molenaar van groep 1 van de Juliana van Stolbergschool zet de Fiep-bus nog even in de juiste versnelling. De bus stond een dag lang bij Lectori ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de boekhandel. © Johan van der Heijden

Fiep-bus siert 30-jarig jubileum op van boekhandel Lectori in Kapelle

KAPELLE - Boekhandel Lectori in Kapelle vierde donderdag een jubileum. Het was die dag precies dertig jaar geleden dat Hendriek Flikweert-Herselman met haar moeder de boekhandel opende. Dat was toen nog in de Biezelingsestraat. 

  1. De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht
    Zeeland eet

    De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht

    Jean Dhooghe uit Yerseke is in de oesterwereld geen onbekende. Hoe kan het ook anders wanneer je uit een familie komt die al meer dan 100 jaar actief is in de kweek van schaal- en schelpdieren. De familie Dhooghe heeft eigen kweekgronden in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en in de de Waddenzee, daarnaast hebben ze met de Oesterij een wel heel bijzondere plek aan de Havendijk van Yerseke, waar je niet alleen kunt eten maar je tevens als het ware op de historische oesterputten zit.