Volledig scherm
Ondanks de gezellgheid, werden ruim 40 festivalgangers aangehouden bij Decibel. © John Schouten

Festivalganger uit Goes op ramkoers in safaripark Beekse Bergen

HILVARENBEEK - Een bezoeker van muziekfestival Decibel is zondagmiddag met zijn auto staande gehouden in het naastgelegen safaripark van de Beekse Bergen omdat hij daar met te hoge snelheid bijna één van de dieren en ook een auto had geramd.

De 28-jarige man uit Goes, die naar eigen zeggen het festival had bezocht, reed zondagmiddag met zijn auto het Safaripark in. Normaal gesproken rijden bezoekers daar stapvoets tussen de kamelen, zebra's en giraffen door. De man uit Goes reed echter met een geschatte snelheid van circa 50 a 60 kilometer per uur, haalde auto’s in en kwam bijna in aanrijding met een dier. Toen hij wilde omkeren, botste hij bijna tegen een andere auto.

Bloedproef
Een GGD-arts heeft bloed afgenomen van de man om vast te kunnen stellen of hij onder invloed van alcohol en of drugs verkeerde. In afwachting van de uitslag werd zijn rijbewijs in beslag genomen.

  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''