Volledig scherm
Muziekfestival Peerock krijgt later deze maand een wintereditie. © Johan Van Der Heijden

Festival PeeRock heeft een zusje: WinterPee

COLIJNSPLAAT - Het Colijnsplaatse muziekfestival PeeRock heeft er een zusje bij. WinterPee heet ze. Zoals haar naam al doet vermoeden, vindt ze plaats in de winter.

WinterPee is het geesteskindje van de nieuwe voorzitter van het PeeRock-bestuur, de Colijnsplaatse campingbaas Jeroen Verburg. „Normaal gesproken was er in de winter altijd een avond voor de vrijwilligers”, legt hij uit. „Dat doen we nog steeds, maar het leek mij leuk om het breder te trekken en er een feestje van te maken voor meer mensen. In de winter zijn op Noord-Beveland maar weinig muzikale evenementen.”

Na een succesvolle proef vorig jaar is zaterdagavond 24 februari de eerste echte editie van WinterPee. Vanaf 21.30 uur treedt bluesrockband The Remedy’s uit Goes op in café de Patrijs aan de Voorstraat. Ook presenteert het bestuur het nieuwe logo en worden de eerste namen bekendgemaakt voor de 24e editie van PeeRock, op 28 juli van dit jaar.

Verburg hoopt van WinterPee een jaarlijks terugkerend evenement te maken, telkens op of rond de derde zaterdag van februari. „We zijn flexibel met de datum vanwege carnaval.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement