De borden van de restaurants die nog moeten worden gebouwd, waren dinsdagmiddag al op de reclamezuil gemonteerd. De metersgrote platen met de logo's van de McDonald's en Burger King liggen ook al klaar.  De McDonald's is al sinds december open. De bouw van het restaurant van de Burger King, dat pal naast de ‘Mac’ verrijst, is al bijna klaar.
Volledig scherm
De borden van de restaurants die nog moeten worden gebouwd, waren dinsdagmiddag al op de reclamezuil gemonteerd. De metersgrote platen met de logo's van de McDonald's en Burger King liggen ook al klaar. De McDonald's is al sinds december open. De bouw van het restaurant van de Burger King, dat pal naast de ‘Mac’ verrijst, is al bijna klaar. © Marcelle Davidse

Fastfoodrestaurants maken al reclame bij Goes, maar zijn nog lang niet open

GOES - Dikke kans dat automobilisten met een knorrende maag de komende tijd vreemd opkijken als ze, gelokt door nieuwe reclameborden, de afslag Goes-Zuid nemen. De borden langs de A58 beloven dat er vestigingen te vinden zijn van De Beren, New York Pizza en KFC, maar van deze restaurants is nog geen spoor te bekennen.

0 reacties