Jaap, Jan en Dick van de Velde (van links naar rechts) sloegen vrijdagmiddag de eerste paal voor de nieuwbouw van Installatiebedrijf Van de Velde. Hun vader richtte het bedrijf op, de broers zijn de grondleggers van de onderneming in de huidige vorm.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaap, Jan en Dick van de Velde (van links naar rechts) sloegen vrijdagmiddag de eerste paal voor de nieuwbouw van Installatiebedrijf Van de Velde. Hun vader richtte het bedrijf op, de broers zijn de grondleggers van de onderneming in de huidige vorm. © Joeri Wisse

Explosief gegroeide installateur verhuist naar nieuw bedrijfspand in Yerseke

YERSEKE - Ze groeiden in vijftien jaar tijd van 40 naar 130 werknemers. Niet zo gek dat het oude pand van installatiebedrijf Van de Velde uit Yerseke aan de Kreeft een beetje ging knellen. Vanaf begin volgend jaar is dat verleden tijd, dan is het nieuwe pand 200 meter verderop aan de Ostrea klaar. Grondleggers Jan, Jaap en Dick van de Velde sloegen vrijdag de eerste paal.

  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.