De laatste foto van de tour door Nederland bij daglicht: Het viertal bereikt Overijssel. Hierna wachtten alleen nog Friesland, Groningen en Drenthe. Links op de foto staat Timo van de Kasteele.
Volledig scherm
PREMIUM
De laatste foto van de tour door Nederland bij daglicht: Het viertal bereikt Overijssel. Hierna wachtten alleen nog Friesland, Groningen en Drenthe. Links op de foto staat Timo van de Kasteele. © Timo van de Kasteele

‘Even’ een rondje fietsen; Timo rijdt in twaalf uur door alle twaalf provincies

WOLPHAARTSDIJK - ,,Joe, ik ben even een rondje fietsen!” Timo van de Kasteele uit Wolphaartsdijk vertrok zaterdagmorgen vroeg voor een tocht door Nederland. Hij fietste door alle twaalf provinciën. Elektrisch ondersteund weliswaar: ,,Maar dan nog is het een helse tocht."

  1. Reimerswaal: mogelijk lichte industrie op plek van camping in Yerseke

    Reimers­waal: mogelijk lichte industrie op plek van camping in Yerseke

    YERSEKE - Het terrein van camping Zon en Zee in Yerseke leent zich prima voor de vestiging van bedrijven die een link hebben met de haven en de visserij. Dat vindt het Reimerswaalse college van B&W. Als de gemeenteraad achter de plannen staat, wil het college de camping uitkopen en samenvoegen met het aangrenzende bedrijventerrein. Voor de verblijfsrecreatie, die van B&W niet verloren mag gaan, moet een andere plek gezocht worden.