De herinrichting van het centrum van Krabbendijke begint 12 augustus met de sloop van deze woning. Het huis maakt plaats voor een nieuw parkeerterrein.
Volledig scherm
PREMIUM
De herinrichting van het centrum van Krabbendijke begint 12 augustus met de sloop van deze woning. Het huis maakt plaats voor een nieuw parkeerterrein. © Joeri Wisse

Eindelijk: aannemer staat in de startblokken om centrum van Krabbendijke onder handen te nemen

KRABBENDIJKE - Krabbendijke heeft lang moeten wachten, maar met de sloop van een woning aan de J.W. Frisostraat begint over minder dan vier weken dan eindelijk de herinrichting van het centrum. Het project is uiterlijk in april afgerond.

De gemeente Reimerswaal kocht het huis ruim drie jaar geleden, zodat op die plek een groot parkeerterrein kan worden aangelegd. Dat is meteen de eerste klus van aannemer KWS Infra, zodat gedurende de uitvoeringsperiode altijd zestig parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Een deel van de bomen in de tuin wordt in het ontwerp van het nieuwe parkeerterrein opgenomen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Uitvaartverzorgster Caroline Giltay ook met brok in haar keel bij eenzaam afscheid
    PREMIUM
    vitaal beroep

    Uitvaart­ver­zorg­ster Caroline Giltay ook met brok in haar keel bij eenzaam afscheid

    Van leerkrachten en zorgmedewerkers tot netwerkbeheerders, vakkenvullers en vuilnismannen, ze hebben in deze coronacrisis ineens allemaal een ‘vitaal beroep’: een baan die de samenleving draaiende houdt in barre tijden. Wie zijn deze onmisbare mensen? De PZC belicht hen de komende tijd. Vandaag: Caroline Giltay uit Lewedorp, die als zzp’er ondernemers ondersteunt in de uitvaartverzorging.