Volledig scherm
Hans Miete (links) en wethouder Derk Alssema proosten op het slaan van de eerste paal. © Rob Paardekam

Eerste paal Burger King in Goes geslagen, restaurant gaat in april open

GOES - Zeeuwse liefhebbers van de Burger King moeten nog vier maanden geduld hebben. Medio april kunnen ze in Goes een whopper bestellen. Vandaag sloeg wethouder Derk Alssema de eerste paal voor het restaurant van de keten.

De Burger King - de eerste in Zeeland - komt op de horecakavel bij de nieuwe afslag van de A58. Daar wordt momenteel ook de nieuwe McDonald's gebouwd. Die gaat dit jaar nog open. Later volgen nog de KFC, New York Pizza en een restaurant van de populaire keten De Beren. 

,,Een precieze openingsdatum hebben we nog niet’’, liet Hans Miete van Burger King vandaag weten. ,,Dat is een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar april moet zeker lukken.’’

Volledig scherm
De bouw van het nieuwe restaurant van McDonald's in Goes vordert gestaag. © Rob Paardekam
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ISD geëist voor incidentje op Stationsplein in Goes

    ISD geëist voor incidentje op Stations­plein in Goes

    MIDDELBURG - Eigenlijk was het die 15e juni gewoon een vervelend incidentje, daar op het Stationsplein in Goes. Maar dat kleine incidentje was voldoende voor het Openbaar Ministerie om de ISD-maatregel tegen de 56-jarige Haarlemmer H. van der S. te eisen. Van der S. was op weg naar Vlissingen, stapte uit in Goes en babbelde wat met een paar mannen die daar stonden. Het ging over voetbal. Van der S. haalde een bal uit zijn tas, zag dat die wegrolde en schopte die in de richting van de scootmobiel van een van de drie mannen. Een lampje raakte beschadigd, de mannen wilden geld zien en omdat hij niet kon of wilde betalen en namen ze zijn tas in beslag. Van der S., met de nodige drank op, werd boos en zou tegen een been van een van de mannen hebben geschopt. Binnen de kortste keren stond de politie voor zijn neus en zit hij sindsdien achter de tralies. Mede door de talloze geflopte hulptrajecten, zijn weigering om mee te werken aan reclasseringstoezicht en het risico van een mislukte voorwaardelijke straf restte de officier niets anders dan een onvoorwaardelijke ISD-maatregel te eisen.