Volledig scherm
Gratis winkelen bij AH (archief). © ADN

Eén minuut gratis winkelen bij nieuwe Albert Heijn in Goes die eind november opengaat

GOES - De nieuwe Albert Heijn aan de Westhavendijk in Goes wordt op 20 november geopend. De supermarkt krijgt 120 medewerkers. Speciaal voor de opening maken alle inwoners van Goes kans op één minuut gratis winkelen.

De nieuwe supermarkt in winkelgebied Westerschans krijgt het nieuwe concept van Albert Heijn. Daarin is meer aandacht voor verse groenten en fruit, brood, kazen en delicatessen, vlees en vis. De opening is op woensdag 20 november om 11:00 uur, met proeverijen en verschillende activiteiten.

In de nieuwe Albert Heijn gaan 120 mensen werken. “Sommige komen uit andere Albert Heijn-winkels. Uiteraard hebben we ook nieuwe medewerkers aangenomen. De meeste wonen in de buurt”, vertelt supermarktmanager Sandra te Wieske. 

Speciaal voor de opening maken alle inwoners van Goes kans op één minuut gratis winkelen. “We verloten vanaf de opening tot aan 2020 elke week één minuut gratis winkelen”, aldus Te Wieske. Hoe je daarvoor in aanmerking komt, wordt binnenkort vermeld op de Facebookpagina van Albert Heijn Westerschans

Volledig scherm
Albert Heijn Westerschans © AH
  1. ‘Alcoholvrij bier? Dat is als een bh aan de waslijn, het beste is eruit’
    PREMIUM
    Achter de schermen

    ‘Alcohol­vrij bier? Dat is als een bh aan de waslijn, het beste is eruit’

    GOES - De koperen ketels in restaurant Slot Oostende puur voor de show? Dacht het niet. Het is de plek waar bierbrouwer Jens van Stee (29) dagelijks duizenden liters bier maakt. Via een leidingsysteem worden de flesjes even verderop in de Wijngaardstraat gebotteld. En dat alles in een ruimte zo groot als een woonkamer. ,,Veel mensen denken dat de brouwerij op De Poel zit, maar dat is de distributie.”