Henk-Jan van Doorn is tegen de uitbreiding van Vogelaar-Vredehof op het perceel grenzend aan zijn achtertuin. Ook maakt hij zich zorgen over de grote stapels houten voorraadkisten.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk-Jan van Doorn is tegen de uitbreiding van Vogelaar-Vredehof op het perceel grenzend aan zijn achtertuin. Ook maakt hij zich zorgen over de grote stapels houten voorraadkisten. © Marcelle Davidse

Een loods van 16 meter in de achtertuin? Nee dank je, zeggen boze Krabbendijkenaren

KRABBENDIJKE - Ze krijgen een loods van maximaal zestien meter in de achtertuin, de duizenden houten kisten mogen gewoon buiten blijven staan en de geluidsoverlast van koelmotoren wordt er niet minder op. Kortom, bewoners van de Dorpsstraat in Krabbendijke zijn allesbehalve blij met de uitbreidingsplannen van fruitbedrijf Vogelaar-Vredehof die Reimerswaal hen ‘door de strot duwt’.

 1. Trio hoort milde eisen voor inbraken, want die zijn al jaren geleden gepleegd

  Trio hoort milde eisen voor inbraken, want die zijn al jaren geleden gepleegd

  MIDDELBURG - De maanden mei en juni 2017 waren volgens de officier van justitie druk voor de drie mannen die maandag voor de rechtbank in Middelburg moesten verschijnen. Ze worden verdacht van inbraken, diefstallen en heling in die periode. Feiten waar de officier normaliter toch wel forse straffen voor eist. Maar doordat het stof dik op de ‘stokoude’ dossiers lag, eiste ze taakstraffen en celstraffen gelijk aan het voorarrest.
 1. Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'
  Play

  Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'

 2. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
  Play

  Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me