Volledig scherm
© Thinkstock

Duo aangehouden in Yerseke voor geweldplegingYERSEKE - Bij een horecabedrijf aan de Meerpaalweg in Yerseke zijn maandagavond een 46-jarige man en een 50-jarige vrouw uit het Belgische Berendrecht aangehouden.

Bij aankomst van de opgeroepen agenten hield de eigenaar van het bedrijf de Belg in bedwang. De eigenaar was gewond geraakt aan zijn gezicht, vermoedelijk door toedoen van een vrouw die nog op het terras zat. Ze had ook een man die tussen beiden was gekomen, gebeten.

Bij de aanhouding schopte de vrouw naar een van de agenten. Ze werd geboeid en zag daarna nog kans om tegen de politieauto te schoppen. Het tweetal is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.
De politie onderzoekt de geweldpleging. De eigenaar van het horecabedrijf heeft bij de politie aangifte gedaan. Een GGD-arts heeft het slachtoffer voor het politieonderzoek onderzocht.

  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''