Fietsenmaker Bas Steketee (l) en Bert Bolderheij, die de fietsen naar de kinderen brengt, zijn twee belangrijke vrijwilligers van Leergeld Oosterschelderegio.
Volledig scherm
PREMIUM
Fietsenmaker Bas Steketee (l) en Bert Bolderheij, die de fietsen naar de kinderen brengt, zijn twee belangrijke vrijwilligers van Leergeld Oosterschelderegio. © Johan Van Der Heijden

Drukke tijden voor Stichting Leergeld: tientallen extra laptops verstrekt

GOES - Het zijn ook voor de Stichting Leergeld bijzondere tijden. Tientallen extra laptops zijn de afgelopen maanden verstrekt aan gezinnen die het niet zo breed hebben. ,,We verwachten dat het aantal hulpvragen nog verder gaat stijgen’’, zegt voorzitter Dick Steenks.

  1. Zeeuwse overheden leggen zich neer bij stroomkabel door het Veerse Meer

    Zeeuwse overheden leggen zich neer bij stroomka­bel door het Veerse Meer

    MIDDELBURG - Boeren, grondeigenaren en natuurbeschermers voelen er niks voor, maar de provincie en belanghebbende gemeenten kiezen toch voor een stroomkabel dwars door het Veerse Meer. Het tracé is één van de drie routes die het Rijk overweegt om stroom van het toekomstige windpark IJmuiden Ver naar het hoogspanningsstation in Borssele te transporteren. Van de drie blijkt de route door het Veerse Meer het goedkoopst en technisch de minst moeilijke.