Volledig scherm
© Thinkstock

Dronken automobiliste (27) laat spoor van vernieling achter in Goes

GOES - Het rijbewijs van een dronken 27-jarige vrouw is vrijdagnacht ingevorderd nadat ze op verschillende plaatsen in Goes schade had veroorzaakt.

Politiebikers stuitten rond 04.30 uur op de vrouw, toen ze met haar auto over de rotonde reed op de kruising tussen de M.A. de Ruijterstraat en de Piet Heinstraat. De vrouw viel op omdat ze de verlichting van haar voertuig niet had aangezet. Bovendien had het voertuig zichtbare schade en reed de automobiliste over de verhoging van de rotonde. 

Vonkenregen

De auto draaide de Piet Heinstraat op, maar pakte een stukje stoep mee. Agenten zagen vervolgens een vonkenregen onder het voertuig vandaan komen. De vrouw bleek een paaltje te hebben geramd dat klem kwam te zitten onder haar auto. 

Agenten hebben de vrouw daarop staande gehouden. De 27-jarige vrouw moest daarna een blaastest afleggen op het politiebureau. Daar bleek dat ze twee keer zoveel alcohol had gedronken als toegestaan voor een gevorderd bestuurder. 

Geparkeerde auto

Even later kwam bij de politie een melding binnen dat op de Zuidvlietstraat in Goes een auto was aangetroffen met schade. Er lagen brokstukken van een voertuig naast de beschadigde auto. Die onderdelen bleken afkomstig te zijn van het voertuig van de 27-jarige vrouw, die eerder op de avond tegen de geparkeerde auto was gereden. 

Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en de materiële schade zal op haar worden verhaald.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement