Dode man in Goes was mogelijk betrokken bij vechtpartij - 25-jarige Goesenaar aangehouden

Video - update 10.40 uurGOES - De man die zaterdagavond dood is aangetroffen tussen twee bankgebouwen aan het Admiraalsplein in Goes, was mogelijk eerder op de dag betrokken bij een vechtpartij. De politie heeft een 25-jarige Goesenaar aangehouden die mogelijk betrokken is bij de zaak. Sectie op het lichaam van het slachtoffer moet vandaag meer duidelijkheid bieden.

Voorbijgangers zagen de man zaterdag rond 17.55 uur op straat liggen langs de rotonde bij het centrum van Goes. Zij hebben tevergeefs geprobeerd om hem te reanimeren en alarmeerden de hulpdiensten. Die konden niets meer doen.

Maandag is sectie verricht op het lichaam van de dode man. Pas als de uitslag bekend is, maakt de politie de identiteit van het slachtoffer bekend.

Ruzie

Zaterdagavond deden forensisch rechercheurs uitgebreid sporenonderzoek. Getuigen vertelden agenten dat zij hebben gezien dat de man eerder op de dag in het centrum van Goes ruzie heeft gehad. Daarop werd een 25-jarige man aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van de man. Het is nog niet zeker dat hij iets met de zaak te maken heeft. 

De politie is nog op zoek naar getuigen. In het bijzonder een vrouw die twee vechtersbazen gistermiddag heeft geprobeerd uit elkaar te halen. Getuigen kunnen bellen naar 0900 8844.

Man overleden bij bankgebouw Goes
Volledig scherm
Man overleden bij bankgebouw Goes © HV Zeeland
Volledig scherm
© HV Zeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement