Disco Love in Kloosterzande was populair eind jaren '80 en in de jaren '90. Op deze foto uit 1986 is het lekker druk. Jongeren van de Bevelanden kwamen vaak al om 19.30uur, de laatste boot van Perkpolder ging al terug om 23uur. Ook als je al om 24uur weer bij je ouders thuis moest zijn, kon je tóch op stap aan de overkant.
Volledig scherm
Disco Love in Kloosterzande was populair eind jaren '80 en in de jaren '90. Op deze foto uit 1986 is het lekker druk. Jongeren van de Bevelanden kwamen vaak al om 19.30uur, de laatste boot van Perkpolder ging al terug om 23uur. Ook als je al om 24uur weer bij je ouders thuis moest zijn, kon je tóch op stap aan de overkant. © Camile Schelstraete

Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

,,Een invasie van tweeduizend jongeren komt ieder weekend naar Kloosterzande”, meldt een tv-presentatrice ernstig, in 1987. Discotheek Disco Love was toen dé grote trekker voor Bevelandse jongeren. Ze kwamen met de veerboot naar Zeeuws-Vlaanderen om te stappen. Disco Love is al lang dicht, maar ondernemer Arjan de Vlieger heeft plannen voor een bijzondere reünie. Hij wil een Disco Loveboot op de Westerschelde laten varen volgend voorjaar.