Daniël van Iwaarden, directeur van Trainews Media: ,,We willen niet dat er expliciet promotie wordt gemaakt voor activiteiten op de zondag.”
Volledig scherm
PREMIUM
Daniël van Iwaarden, directeur van Trainews Media: ,,We willen niet dat er expliciet promotie wordt gemaakt voor activiteiten op de zondag.” © Trainews Media

Directeur Van Iwaarden over commotie rond Scheldepost; ‘Ik ben niet bang dat Kapelle zich terugtrekt als adverteerder’

KAPELLE - Moet de gemeente Kapelle nog wel adverteren in De Scheldepost, nu deze krant bepaalde advertenties niet meer wil plaatsen? De Kapelse gemeenteraad lijkt moeite te hebben met de aangescherpte reformatorische identiteit van het van oudsher Kapelse krantje. Vijf vragen aan directeur Daniël van Iwaarden van Trainews Media, het bedrijf dat De Scheldepost uitgeeft. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.