Dansleraar uit Goes wint finale RTL-programma Time to Dance

VIDEOHILVERSUM - Dansgroep Avant Garde, met daarin de Goese dansleraar Kevin van der Kleij, heeft vrijdagavond de finale van het televisieprogramma Time to Dance op RTL 4 gewonnen. 

Zijn dansgroep Avant Garde sleepte de hoofdprijs van 50.000 euro binnen. Van der Kleij is dansleraar bij MBO Dans in Goes. "Het geld zouden wij goed kunnen gebruiken om te investeren in onze dansgroep Avant Garde Collective en hiermee ooit een theatertour op te kunnen zetten", zei hij eerder.

"Bizar, hoe creatief jullie zijn", zei de jury over hun dance-act (zie video bovenin). De dansgroep werd verder geprezen om de kwaliteiten van elk teamlid en de goede samenwerking. "Jullie laten elkaar echt shinen", was het commentaar. 

Dansgroep Avant Garde Collective won in 2016 ook al het RTL-programma Battle On The Dancefloor. Vervolgens danste de groep ook in de finale van Belgium's Got Talent, maar wist daar niet te winnen. 

Volledig scherm
Kevin van der Kleij (midden). © Avant Garde
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Andere locatie voor brandweerkazerne Heinkenszand lijkt uitgesloten, ondanks protest
    PREMIUM

    Andere locatie voor brandweer­ka­zer­ne Heinkens­zand lijkt uitgeslo­ten, ondanks protest

    HEINKENSZAND - Slikken of stikken. Dat gevoel overheerst bij bewoners van de Hoefbladstraat en Clara’s Pad in Heinkenszand. Een bewonersbijeenkomst afgelopen dinsdagavond heeft de onrust rondom de komst van een nieuwe brandweerkazerne in hun ‘achtertuin’ niet kunnen wegnemen. Omwonende Kim van Sabben: ,,Het kwam op ons over alsof al voor 99,9 procent zeker is dat de kazerne er komt.”